Over ons

Medewerkers

Al onze medewerkers zijn vrijwilligers. Ze staan klaar om je te helpen geschikt speelgoed te vinden. Spreek ze gerust aan als je advies of hulp nodig hebt. De medewerkers bieden speelgoed, advies en informatie aan afgestemd op het ontwikkelingsniveau van het kind. Wij vinden het belangrijk dat onze leden goede informatie krijgen over speelgoed. In ons team werkt iedereen vanuit eigen kracht: een ieder doet waar zij goed in is.

Het bestuur bestaat uit Annette (voorzitter), Elisa (penningmeester) en Hilde (secretaris). De bestuursleden zijn zelf werkzaam in de speelotheek en meestentijds aanwezig tijdens openingsuren.

Maatschappelijk

De speelotheek is sinds 1991 een laagdrempelige ontmoetingsplek in de wijk waar onze medewerkers kinderen en hun ouders ontmoeten: vrij, open, vertrouwd en deskundig. In de speelotheek werken wijkbewoners met en voor elkaar. Iedereen is welkom, zonder voorwaarden of indicaties.

Speelotheek OndersteBoven maakt zich sterk voor het beschikbaar stellen van een gevarieerd aanbod van verantwoord speelgoed. We hebben geen commerciële belangen en geen winstoogmerk. We vinden het belangrijk dat verantwoord speelgoed voor alle kinderen bereikbaar is.