Lenen

Lid worden

Om te lenen van de speelotheek moet je eerst lid worden. Een lidmaatschap kost € 10,00 per gezin en is een jaar geldig. Je kunt in deze periode tegen een kleine vergoeding (leengeld) speelgoed lenen. Het leengeld varieert van €0,25 tot €1,50 per stuk.

Je mag het speelgoed maximaal drie weken lenen. In overleg is verlenging mogelijk. Je mag drie stuks speelgoed per keer lenen. Er moet ten minste één puzzel of spelletje bij zitten.

Wij hebben een boeteregeling voor het te laat terugbrengen van speelgoed en het kwijtraken van speelgoed. Deze regeling staat vermeldt in het uitleenregelement dat je ontvangt bij het aangaan van een lidmaatschap.

Uitleenregels

* We vragen je om zelf te controleren of het speelgoed compleet en heel is als je het leent. Wij controleren het speelgoed bij terugkeer.
* Wij vertrouwen er op dat het speelgoed op tijd, compleet en schoon bij ons wordt ingeleverd. De bakken zijn géén speelgoed, ze zijn te kwetsbaar om mee te spelen.
* De speelotheek is niet aansprakelijk voor letsel/schade veroorzaakt door het spelen met speelgoed van de speelotheek.
* Speelgoed mag niet uitgeleend worden aan derden.
* Kinderen zijn onder begeleiding van een ouder/verzorger van harte welkom in de speelgoedkast. De ouder/verzorger is verantwoordelijk voor het kind.